Как се определя цената на услугите ни?

Цената се определя конкретно за всяка заявка и зависи от вида на услугите, от техния обем и количество, както и от срока, за който се сключва договор с нас. Или въобще колко ще Ви струва тази услуга зависи от това какво желаете Вашият професионален управител да направи за Вашия имот.

*Посочените цени и услуги са примерни. За да получите Вашата оферта, само трябва да се свържете с нас от тук.

Получи индивидуална оферта

Цената на всяка наша услуга по управление на имоти се определя от няколко обективни признака. Така например: предназначение на имота; състояние на имота; местоположение; комуникативност; размери.

Цени 1

Последни проекти

Тук можете да разгледате цените на част от реализираните ни проекти.

Цени 2
Цени 3

Заяви еднократна допълнителна услуга

Управлението на един имот е дълъг процес, в който важно значение е изграждането на добри взаимоотношения с клиента. Освен абонамент за предоставяне на услуга по управление на недвижим имот, ние предлагаме и еднократни услуги за извършване на конкретно действие. Например: обзавеждане на имот или дори поливане на цветята, докато сте на почивка лятната ваканция.

С какви компании си партнираме?

За да задоволим всеки каприз на нашите клиенти ние подбираме нашите партньори съобразно тяхната компетентност, предлаганите от тях цени и срокът за изпълнение на работата.

Цени 4

Попитай за цена

Изпратете ни запитване. Колкото повече информация ни предоставите за конкретния имот, толкова по-бързо и лесно ще можете да получите и оферта от нас.

15 + 14 =