Управление на недвижим имот 1

Управление на недвижими имоти

Обърнаха се към нас семейство, живеещо трайно в чужбина. В София оставили два апартамента. Единият по-рано го отдавали под наем, но като напуснали страната наемателите спрели да превеждат наема. Поради това се наложило да пътуват до България, за да уредят отношенията си с тях. В момента бил свободен. Другият апартамент бил всъщност техния дом, където последно живеели преди да заминат и където възнамерявали да престояват, когато се върнат в България.

Управление на недвижим имот 2

Тъй като двата имота се намираха на близко разстояние един от друг предложихме на клиентите отстъпка при ползване на услугите ни на управление за двете жилища.

Към настоящия момент клиентите ни ползват нашите услуги. Те получават ежемесечно платения наем, както и са спокойни за собственото си жилище, което се поддържа в добър вид.

Изпратете запитване

Чрез контактната форма, можете да се свържете с нас, в случай, че желаете да получите повече информация за нашите услуги, да насрочите дата и час за среща с наш консултант или професионален управител или просто да попитате за цената на наша услуга. Ще се радваме да отговорим.

5 + 15 =