Ние знаем как да направим един имот РАЙСКО КЪТЧЕ и как да повишим Вашите доходи.

ЧАСТНИ ЛИЦА

„Мениджър имоти“ предлага безплатен оглед на имота и безплатна оферта

 

Можете да заявите безплатен оглед и оферта след предварително записване на нашия имейл адрес или телефон. Какво ни е необходимо? Следва да ни предоставите: Две имена, точен адрес на имота, телефон за обратна връзка и каква услуга Ви е необходима. По-долу можете да научите повече за някои от предлаганите ни услуги за управление на недвижими имоти.

Частни лица 1
Частни лица 2
Частни лица 3
Частни лица 4
Частни лица 5
Частни лица 6
Частни лица 7
Частни лица 8
Подготовка на имота за отдаване под наем (или за продажба)

Тази услуга включва всички необходими действия, които следва да се извършат в имота, за да може той да бъде предложен на пазара. Такива са например: почистване, ремонт, реновиране, освежаване, обзавеждане и други.

Отдаване на имота под наем

 

Предлагане на имота на пазара. Организация на огледи. Проучване и подбор на наематели. Подготовка и сключване на договора за наем.

След отдаване на имота под наем

Подготовка и подписване на приемо-предавателен протокол. Контрол по изпълнение на задълженията по договора. Събиране на наема и разходите за комунални услуги (ток, вода, парно, интернет и ТВ и др.)

h
Прекратяване на договора за наем

Съдействие при освобождаване на имота и възникналите в тази връзка задължения по договора. Връщане на депозита или задържането му.

Поддръжка, ремонт и обновяване

Осигуряване на техническа поддръжка. Идентифициране на проблеми по експлоатацията и тяхното отстраняване. Изготвяне на проект за обновяване на имота или отделно негово помещение.

Застраховане на имуществото

Винаги съветваме клиентите ни да застраховат недвижимото и движимото си имущество. По такъв начин могат да избегнат или да намалят до минимум непредвидени имуществени щети.

Система за сигурност

Ние осигуряваме доставка на охранителни услуги и постоянно видеонаблюдение в имота.

Грижа за дворното място

Ако имате двор и искате да го направите своеобразен оазис, ние ще подберем подходящите изпълнители, за да го направим райско кътче за отдих.

k
Почистване на басейн

Разбира се ние ще се погрижим за Вашия басейн, за да бъде той чист и годен за ползване през целия сезон.

Гараж

Независимо дали ползвате гаража си или го отдавате под наем, гаражът също се нуждае от грижа. Ние предлагаме услуги по отдаване под наем, почистване, освежаване, подменяне на врата.

}
Етажна собственост

Представляване на собственика в отношенията със съседите, при вземане на решения от общото събрание на етажната собственост и заплащане на разходи за общите части на сградата.

w
Деклариране на доходи

Реализираните доходи от отдаване под наем на недвижимо имущество се декларират, като ние предлагаме съдействие по попълване и подаване на необходимите декларации и документи.

Заявяване и поръчка на услуга

В тези четири стъпки описваме процеса на работа с клиента преди започване на работа.

Отправяне на запитване за предоставяне на конкретна услуга

Получаване на отговор в рамките на 24 часа

Определяме цената на услугата и изготвяме оферта

Изготвяне и подписване на договор. Заплащане.

Нашите проекти

Тук можете да намерите информация за какво най-често се обръщат към нас, възможностите, които предлагаме и как удовлеторяваме потребностите и желанията на нашите клиенти

Как

„Мениджър имоти“

работи?

Ние подхождаме към всеки клиент индивидуално, съобразно нуждите му. В работата си държим на честните и открити отношения. Винаги се стремим да изпълним задълженията си в срок и качествено.

СПАЗВАМЕ

СРОКОВЕ

ВИСОКО

КАЧЕСТВО

ИНДИВИДУАЛЕН

ПОДХОД

ОТЧЕТНОСТ

Свържи се с нас

Във формата можете да заявите услуга или просто да ни попитате за такава, както и да поискате оглед на имота.

5 + 15 =