Кои сме ние?

По-долу можете да намерите повече информация за нашата компания и как да се свържете с нас.

Как да се свържете с нас?

По-долу можете да използвате контактната форма, направена за улеснение на нашите клиенти. Разбира се, можете да се свържете на нашия телефон за връзка, вайбър или просто да ни пишете по имейла.

За нас 1

ЗА „RealManager“

Една от дейностите, които извършва RealManager, е като професионален управител на недвижими имоти. Търговското наименование на дружеството е „Мениджър имоти“ ООД. Компанията основно предлага следните услуги: отдаване под наем на жилищни, нежилищни имоти, помещения и площи в сгради, както и организиране редовната поддръжка, сигурността и управлението в един имот, професионален домоуправител на етажна собственост. Освен това RealManager предлага счетоводни и маркетинг услуги, чрез които осигурява на своите клиенти получаване на максимална доходност от собствените им имоти.

Изпрати съобщение

12 + 7 =

Нашите услуги

Нашата компания държи да предлага услуги от най-високо качество. Поради това в своята работа ние разчитаме на нашите експерти и специалисти, както и на външни изпълнители, с помощта на които изпълняваме заданието на клиента професионално.

Къде да ни намерите?

Можете да ни пишете по имейл, да ни се обадите по телефона или да използвате вайбър, за да зявите услуга или просто да потърсите информация

Телефон

Адрес

гр. София, бул. Цар Борис III 25

За нас 2

Нашата мисия

RealManager е създаден с идеята да осигури висок стандарт на услугите по управление на недвижими имоти.

Наша мисия е да стимулираме собствениците да се грижат и поддържат собствените си имоти.

RealManager Визия

Ние сме нова, различна, иновативна, социално отговорна компания, с принципи и стандарти към работата си.

Стремим се да предлагаме услуги, с безкомпромисно качество, ценим точността и лоялността, както и високо ниво на обслужване на нашите клиенти.

Цели

Нашата цел – винаги се стремим да изпълним желанията на своите клиенти, като изпълним задълженията си според техните задания.

Общественополезна цел – намаляване на броя на изоставените имоти и сгради в България.

Задачи

Нашите задачи са: да бъдем полезни на нашите клиенти, да бъдем 100 % ефективни при изпълнение на задълженията си и да увеличим доходността от притежаваното недвижимо имущество.