Наследен имот в лошо състояние 1

Наследен апартамент в лошо състояние

Наш клиент ни потърси във връзка с наследен апартамент в гр. София, ж.к. Люлин 10. Години наред в него са живели възрастните му родители, които нямали възможност да го освежават и ремонтират. В резултат на това в наследство получил жилище, в лошо състояние, от което би реализирал трудно някакъв доход, предвид състоянието и местоположението му. В същото време нашият клиент работи като държавен служител на пълно работно време и няма достатъчно средства и време, които да вложи по собствения си имот.

Наследен имот в лошо състояние 2

Решение 

  • Екипът ни посети на място жилището в Люлин. Установи се, че настилката в коридора е от мозайка, а тази в стаите – мокет. Кухнята пък разполагаше с олющен и изпочупен теракот. Стените на голяма част от помещенията бяха с пожълтели и изпокъсани тапети. Мебелите бяха похабени.
  • След направения оглед, нашият екип предложи на клиента два варианта. Първият беше отдаване на имота под наем в това състояние, а вторият предложен вариант пък бе имотът да се освежи и ремонтира, след което да се отдаде под наем.

  • Разбира се клиентът избра вторият вариант, при който получи редовен и по-висок доход от жилището, а в същото време наследеният имот се превърна в един приятен, уютен и съвременен имот, привлекателен за пазара на имоти.

Изпратете запитване

Чрез контактната форма, можете да се свържете с нас, в случай, че желаете да получите повече информация за нашите услуги, да насрочите дата и час за среща с наш консултант или професионален управител или просто да попитате за цената на наша услуга. Ще се радваме да отговорим.

10 + 13 =